La delegada del Govern acompanya al director general de la Policia en la seva visita a la Prefectura Superior d'Illes Balears

Palmer i Cosidó atenent als mitjans de comunicació

17/07/2015

Ignacio Cosidó s'ha reunit aquest matí amb els comandaments policials locals per conèixer el desenvolupament del Pla Turisme Segur


La delegada del Govern, Teresa Palmer, ha acompanyat aquest matí al director general de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó, durant la seva la seva visita a la Prefectura Superior d'Illes Balears, on ha estat rebut pel cap superior a les Illes, Antonio Jarabo.

El màxim responsable del Cos Nacional de  Policia ha mantingut una reunió amb els comandaments policials de les Illes per conèixer el desenvolupament del Pla Turisme Segur.

Cosidó ha repassat les principals línies d'actuació del Pla Turisme Segur del Ministeri de l'Interior que aposta per el binomi seguretat-turisme atès que Espanya, per tercer any consecutiu, seguirà augmentant el nombre de visitants estrangers en 2015, on s'espera que se superin els 65 milions del passat any. Prop d'11,5 milions de turistes van visitar Illes Balears en 2014.

Gairebé 12.000 agents de la Policia Nacional estan desplegats des del passat 1 de juliol a les principals zones turístiques per reforçar la seguretat, uns 500 d'aquests en les diferents plantilles de l'Arxipèlag balear.